Payment icons

Producten met de melding ‘Voor 16.30 besteld, morgen in huis’ leveren we uit eigen voorraad en worden op dezelfde dag (op werkdagen) verzonden met PostNL. Producten met een langere verzendtijd moeten eerst besteld worden bij onze leverancier.

PostNL levert doorgaans de volgende dag, óók op zaterdag.

Bestel je een product met een langere verzendtijd dan geldt deze verzendtijd voor de gehele bestelling.

De actuele verzendtijd staat altijd in het product (bij de maat), de winkelmand en op je orderbevestiging.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten van je bestelling bij One Two Shop bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 60,00 betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten naar het buitenland vind je hier.

Beste klant,

Wegens omstandigheden kunnen wij helaas de retourservice niet meer aanbieden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer je (een deel van) de bestelling wilt retourneren kan dit naar ons postadres volgens de hieronder omschreven instructies.

- Vul het retourformulier dat met je bestelling is meegestuurd volledig in en stop dit in de doos.
- Gebruik onze doos om je bestelling weer in te pakken. Heb je deze niet meer dan volstaat een andere doos uiteraard ook.
- Vermeldt het retouradres op de doos (One Two Shop, Watermanstraat 9, 5015TG Tilburg).
- Lever je pakket in bij de post- of pakketdienst.
- Bij retourneren aan ons postadres zijn de verzendkosten voor eigen rekening.


Meer informatie over retourneren vind je hier.

Facturen

< terug naar Betalen

Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een uitgebreide orderbevestiging. Hierin staan je adresgegevens, de bestelde producten, prijzen en het totaalbedrag van je bestelling. Heb je aan deze uitgebreide orderbevestiging niet voldoende en wil je een werkelijke factuur ontvangen? Neem dan contact op onze klantenservice. Zij kunnen de factuur voor je opzoeken en in pdf naar je toe sturen.

Facturen inzien
Als je een account hebt, kun je bij je accountoverzicht je bestellingen inzien. Als je een bestelling opent tootn deze dezelfde gegevens als op de orderbevestiging. Je ziet dus je adresgegevens, het product of de producten die je hebt besteld, de actuele verzendtijd, de prijs en het totaalbedrag. Staat de bestelling niet bij het overzicht, kijk dan onder ‘Bestellingen’. Wil je toch een factuur in pdf ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.