Familie uitjes voor iedereen

Familie uitjes voor iedereen

Nog even wachten en dan is de zomer eindelijk officieel begonnen. Dat wordt uitkijken naar mooie dagen! Zo ook mooie dagen met je familie. Moederdag is net geweest. Andere speciale dagen zoals opa & oma dag en Vaderdag zijn in het vooruitzicht. Deze dagen, die in het teken staan van familie, moeten gevierd worden. Waarom niet een complete familiedag? Lees hier over de leukste familie dagjes voor jong en oud(er). Lees snel verder!

 

De leukste familie uitjes

Even weg met je familie en ontsnappen aan de alledaagse hectiek. Lekker die familiebanden aanscherpen! We hebben de leukste ideeën voor dagjes uit voor jou en je familie. Van alles is mogelijk, weer of geen weer!

 familie


Diverse uitjes
Je kan het zo groot of klein maken als je zelf wilt. Belangrijkst is dat iedereen zich kan vermaken. Hou het simpel en bezoek bijvoorbeeld een kinderboerderij en hou een picknick. Laat de kleintjes spelen in een grote indoor of outdoor speeltuin terwijl de volwassenen op een bankje rustig bij kunnen praten. Een andere optie is om met de familie naar een festival te gaan, zoals bijvoorbeeld een foodfestival of een van de eerder genoemde kinderfestivals uit de vorige blog van Kidscotton. Tenslotte hebben we nog een activiteit die niet kan missen in deze lijst: het beroemde attractiepark! Attractieparken zijn ideaal omdat deze geschikt zijn voor alle leeftijden. Voor ieder wat wils dus!
Zo is Duinrell een leuke optie vanwege de diversiteit (pretpark én Tikibad met diverse glijbanen). De stoere families die houden van adrenaline kunnen hun hart ophalen in Walibi World (Nederland en België). Andere diverse attracties (binnen en buiten) en shows zijn onder andere te vinden in de Efteling, Toverland en Bobbejaanland.
 

Sportieve uitjes
Is jouw familie sportief? Ga fietsen! Zoek een paar mooie fiets- en of wandelroutes op, bewonder de natuur en zie plekken die je nog niet eerder zag. Geen fietsweer? Bezoek dan een indoor activiteitencentrum waar je bijvoorbeeld kunt minigolfen, bowlen, schaatsen, skiën of andere sportieve activiteiten kunt doen.


Ideeën voor de zonnige dagen
Als het lekker weer is, zijn we het liefst te vinden in de buurt van water om lekker af te koelen. Zoek het water op en ga naar het strand! Of maak een boottocht over het water. Al wil je je familie graag in het zonnetje zetten, pas wel op voor de hitte! Voorkom een zonnesteek en draag een pet.

Verder vraagt warm weer om een barbecue. Sluit de familiedag af met lekker eten!


Stay tuned
 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief van Kidscotton en blijf op de hoogte van de leukste dagjes uit!